Vacanță de vis în Bahamas! Kătălina Rusu și soțul ei se relaxează în paradisul vedetelor de la Hollywood

Insulele Bahamas, una dintre cele mai râvnite și populare destinații de vacanță pentru vedetele de la Hollywood, a devenit o oază de relaxare și noi experiențe și pentru o vedetă de la noi.

separator
Puțini sunt cei care ajung să pună piciorul pe celebrele insule, dar Kătălina Rusu și soțul ei au făcut-o și probabil sunt fericiți că și-au putut îndeplini acest vis al lor. După ce au vizitat Parisul și ajuns în Florida, SUA, cei doi îndrăgostiți au profitat de vremea excelentă și și-au luat zborul spre… Bahamas!Cele 700 de insule mici ale Arhipelagului Bahamas, din Oceanul Atlantic, au devenit atracția turistică și proprietatea privată a starurilor de cinema. Peisajele fabuloase și plajele din Bahamas sunt un paradis exotic, iar nisipul auriu și apele de un albastru pur atrag anual milioane de iubitori ai plajelor însorite.

Kătălina și soțul ei, Andrei, sunt încântați de priveliștile minunate și își împărtășesc emoțiile cu urmăritorii virtuali. Interpreta și-a etalat silueta în costum de baie, iar într-una din imagini soțul ei îi acoperă burtica cu mâna, parcă vrând să țină ascunsă bucuria și începutul de sarcină despre care se zvonește în ultimul timp.

,,Ce-i cu Bahamas? Imaginați-vă o lume în care nu puteți spune unde încep visurile și unde se termină realitatea. Este vorba despre minuni naturale extraordinare și zâmbete pe fețele poporului Bahamian. Pupici din Bahamas! ”, a scris interpreta, plină de fericire, pe pagina sa de Facebook.

Le urăm o vacanță frumoasă celor doi îndrăgostiți!

alte Articole interesante