Vedetele de acasă te invită la Vintage Bazzar. Iată ce surprize te așteaptă la târgul de haine dedicat femeilor!

Vine primăvara și vrei să îți diversifici garderoba cu ținute noi, colorate potrivite sezonului cald. În luna Mărțișorului vedetele de acasă te invită la Vintage Bazzar – un târg extraordinar de haine dedicat femeilor la care cu siguranță vei dori să vii pentru că vei avea posibilitatea să achiziționezi haine și accesorii din garderoba vedetelor preferate la prețuri surprinzătoare simbolice.

separator

Printre vedetele care își vor aduce hainele interesante la târg sunt Mariana Mihăilă, Dianna Rotaru, Victoria Lungu, Diana Maftei și altele.

Vedetele vor scoate din garderobă rochiile de zi și de seară, accesoriile și hăinuțele colorate. Și vă dau întâlnire într-o atmosferă caldă, feminină, plină de bucurie!

Cei vei găsi la Vintage Bazzar?

,,Primăvara e anotimpul schimbărilor, e anotimpul bucuriei de aceea am decis ca pe 3 Martie, în zi de duminică să invităm doamnele și domnișoarele la acest Târg mult-așteptat, să ne cunoaștem mai bine! Nu este primul târg în care particip, iar din experiențele anterioare, pot să spun că e o adevărată sărbătoare fiecare ediție! Dăm autografe și ne apropiem mai mult de publicul nostru!”, ne confirmă interpreta Dianna Rotaru.

,,Înainte de 8 Martie, împreună cu fetele, scoatem din garderobă rochiile de zi și de seara, pantofii, accesoriile, ținutele office și casual, gentile și eșarfele la o zi de shopping! Va fi o atmosferă caldă și prietenoasă, unde venim cu reduceri de peste 70% la tot!

Eu, personal, voi pune în vânzare colecția mea de tricouri de primăvară/vară 2019 STRADELLA2 mărimi M, L, XL, diverse culori cu mesaje grafice ,,La vita e Bella”!”, ne mai spune interpreta. ,,Mulțumesc colegelor pentru implicare și în special Dianei Maftei, organizator Vintage Bazzar”.

Așadar, vino și tu la târg! Duminică, pe 3 martie, între orele 10:00- 16:00, la cafeneaua ,,Moldovița”, strada V. Alecsandri 78. Te așteaptă mai multe surprize!

alte Articole interesante