Vezi cum arată Svetlana Cveatcovscaia după ce a părăsit proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos!

Svetlana Cveatcovscaia a ajuns în vizorul presei în luna mai a anului trecut, atunci când a solicitat ajutorului echipajului SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare), pentru a fi transportată la un spital din Capitală.

separator

Svetlana suferea de insuficiență respiratorie severă, avea atunci 270 de kilograme și nu putea să facă decât câțiva pași fără ajutorul unui scăunel.

În proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos, Svetlana a intrat cu 211 kilograme. O lună de zile i-a trebuit Svetlanei să se adapteze la noul regim alimentar. Kilogramele scădeau văzând cu ochii, iar plimbările au devenit o rutină. După ce a slăbit 17 kilograme cu ajutorul alimentației echilibrate și sănătoase, alături de instructorii UNICA Sport, femeia a început să practice sport la domiciliu, de 3 ori pe săptămână. Astfel că, în 5 luni i-a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme.

A urmat abdominoplastia – intervenția chirurgicală de înlăturare a șorțului abdominal. Excesul de grăsime înlăturat, cântărea în jur de 20 de kilograme.

Acum, Svetlana Cveatcovscaia se poate bucura de o „siluetă nouă”. Și, ajunsă acasă, după încheierea proiectului de la emisiunea Acasă Devreme, Jurnal TV, femeia continuă să-și țină greutatea sub control. Aceasta și-a improvizat și o sală de sport la ea acasă. Vezi, în video-ul de mai jos, cum arată acum Svetlana Cveatcovscaia, cum își menține de sine stătător greutatea și ce părere are nutriționista Galina Tomaș despre reușitele ei.

alte Articole interesante