Viața bate filmul! Actorul care s-a căsătorit cu fiica sa vitregă și au doi copii împreună

Actorul și regizorul Woodie Allen trăiește de 23 de ani o poveste de dragoste controversată cu fiica sa vitregă cu care are doi copii adoptați.

separator
 Relația celor doi a început în anul 1991, când Allen avea 56 de ani iar Soon-Yi Previn, fiica adoptivă a Miei Farrow, avea 21 de ani, căsătorindu-se șase ani mai târziu.

Regizorul pune succesul relației lor pe seama naturii sale paternale, ei locuind în aceeași casă când Allen și Farrow se aflau într-o relație. „Eram paternal. Ea a răspuns la ceva paternal. Mi-au plăcut tinerețea și energia ei”, a povestit acesta.

Woody Allen consideră că diferența de vârstă, de 35 de ani, a fost un avantaj, el continuând să aibă sentimente paterne față de soția sa, ceea ce a ajutat foarte mult relația lor.

„Am fost fericit să-i ofer nenumărate ocazii de a lua decizii și am lăsat-o să se ocupe de atât de multe lucruri. Ea a înflorit”, a mai spus cunoscutul regizor.

Cei doi au adoptat doi copii, Bechet, născută în decembrie 1998 și adoptată de cuplu în 1999 și Manzie Tio, născută în februarie 2000. Bechet a fost născută în China, în timp ce Manzie Tio a venit pe lume în Texas, SUA.

Sursa

alte Articole interesante