Victoria Beckham a dezvăluit secretul siluetei suple

Recent, Victoria Beckham, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre modul în care reușește să se mențină suplă și grațioasă.

separator
Victoria Beckham spune că își monitorizează cu atenție dieta, evită dulciurile și produsele care conțin făină. Dar, pentru a fi seducătoare, soția legendarului fotbalist David Beckham face în fiecare dimineață gimnastică. Victoria se trezește nu mai târziu de ora 5:30 pentru a realiza programul de sport întocmit pentru ea de un antrenor personal. După prima parte a antrenamentului, pregătește micul dejun și îi duce la școală pe cei trei copii mai mici, pe Harper, Cruise și Romeo.

În timp ce face sport, Victoria reușește, în paralel, să urmărească emisiunile TV preferate. Iar când se întoarce acasă, își continuă setul de exerciții, timp de 30 de minute. Lucrează mai întâi mușchii picioarelor și apoi brațele. La început, nu a fost ușor, mărturisește Victoria:

,,Dar acum sunt atât de obișnuită cu acest regim, încât simt nevoia de a începe ziua exact așa, pentru că am plăcere de la asta!”.

alte Articole interesante