Video. Anna Odobescu a pășit pe covorul roșu de la Tel Aviv, în cadrul ceremoniei de deschidere a concursului Eurovision 2019

La Tel Aviv, în Israel, a avut loc ceremonia de deschidere a concursului Eurovision Song Contest 2019. Reprezentanții tuturor țărilor participante au pășit pe covorul roșu, într-un cadru fastuos amenajat, sub aplauzele și ovațiile celor aflați în public.

separator

Anna Odobescu, artista care reprezintă Republica Moldova în concurs, s-a prezentat semeață pe covorul roșu.    Anna a cucerit cu frumusețea ei și ținuta spectaculoasă, o rochie elegantă în nuanță fucsia, cu un șliț adânc pe picior, creată de designerul Olga Blanc, ce i-a pus în evidență silueta și atuurile fizice. Ținuta artistei a atras atenția și prezentatorului concursului, care a abordat-o extrem de curios pe reprezentanta Moldovei. În prezentare, Anna a mai spus că va interpreta în concurs piesa ,,Stay”, o frumoasă piesă de dragoste în care oricine se poate regăsi.

Anna Odobescu va urca pe scenă în a doua semifinală, pe 16 mai. Marea finala va avea loc pe 18 mai. Vezi momentul țării noastre, în video de mai jos, începând cu ora 1:56:00.

alte Articole interesante