Video! În doar 3 luni, Ana Turtureanu a slăbit 16 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com

O nouă zi și o nouă istorie de succes în procesul de slăbire! Vorbim de Ana Turtureanu care timp de 3 luni a slăbit spectaculos, cu ajutorul unui regim alimentar ca la carte, multă mișcare și ghidare zilnică a echipei online  galinatomas.com. Transformarea fizică a început pe data de 1 august, când Ana avea 85 de kg, dureri de genunchi și multe alte probleme de sănătate.

separator
Protagonista noastră locuiește în orașul Bălți și este profesoară de matematică. Mai mult, ea spune că acum este plină de viață și idei originale, iar cei doi copii și soțul care este preot la o biserică din oraș, o susțin în toate și sunt mândri de rezultatul obținut de ea! Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până în data de 03.12.2018. Mai multe detalii vezi în video-ul de mai jos:

Pe parcursul celor trei luni de proiect, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

alte Articole interesante