Video. Imagini adorabile cu Prințul Louis, la parada dedicată Reginei Elisabeta a II-a!

În fiecare an, ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a este sărbătorită de două ori, conform tradiției regale. O dată în ziua oficială în care Suverana s-a născut, 21 aprilie, iar a doua oară prin parada denumită „Trooping the Colour”, din data de 8 iunie, atunci când în Marea Britanie au loc spectacole aeriene în cinstea Reginei și parade militare.

separator

Sărbătoarea din acest an, de sâmbătă, 8 iunie, a fost o premieră însă pentru unii membrii ai familiei regale britanice, fiind printre primele evenimente oficiale la care a participat și micuțul Prinț Louis, fiul cel mic al Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. Deși această zi a fost închinată Majestății Sale, strănepotul Reginei a reușit să atragă toată atenția publicului.

Micuțul s-a cerut în brațele tăticului său, apoi a salutat oficial mulțimea cu mânuța. Prințișorul a făcut deliciul publicului, tânăra familie regală creând o impresie frumoasă. Pe bună dreptate, familia Ducilor de Cambridge este considerată drept exemplu, iar Kate Middleton a strălucit alături de copilașii și soțul său.

sursa

alte Articole interesante