Video! Interviu exclusiv cu Olga Butacova, unul din cei mai cotați medici din Rusia, despre modul sănătos de viață

Modul sănătos de viață este unul din cele mai actuale subiecte. Este uimitor faptul că tot mai mulți oameni sunt interesați în prezent de adoptarea stilului sănătos de viață, practicarea sportului, hidratarea corpului și respectarea unei alimentații corecte și echilibrate, care să asigure o bună funcționare a organismului ținând la distanță îmbătrânirea prematură și bolile severe.

separator

Una din promotoarele modului sănătos de viață în societate și familie, medicul și nutriționista Galina Tomaș a participat, astăzi, la Seminarul de nutriție al Olgăi Butacova, desfășurat la Praga. Olga Butacova este unul din cei mai cotați medici din Rusia, academician al Academiei Internaționale de Informatizare al ONU, la Departamentul de Securitate a Mediului și Protecția Sănătății, Doctor în științe medicale, medic-șef al Institutului de Recuperare a Sănătății din Moscova, fondatoarea Academiei de Sănătate, dezvoltator practic și șef al sistemului de instruire în metode de menținere a sănătății, exclusiv cu ajutorul produselor naturale și a remediilor naturale.

Nutriționista Galina Tomaș este pregătită să împărtășească cu publicul drag și cei care îi urmăresc activitatea, cele mai valoroase, interesante și utile sfaturi și idei despre modul sănătos de viață, pe care le-a aflat la Seminarul de nutriție de la Praga.

Până atunci, urmăriți un mic interviu pe care Galina Tomaș a reușit să îl realizeze cu renumita specialistă din Rusia Olga Butacova. Ce sfaturi le oferă doctorița femeilor din Moldova, dar și celorlalți locuitori ai ei?

alte Articole interesante