Video. Moment emoționant pentru Adrian Ursu la concertul Andrei!

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului din România a oferit o atmosferă de neuitat pentru publicul din Republica Moldova. Ieri și astăzi, pe 10 și 11 aprilie, Andra a susținut două concerte extraordinare Palatul Național „Nicolae Sulac”, în cadrul turneului ,,Tradițional” al artistei.

separator

Cei care îi apreciază creația, printre care și mulți artiști de la noi, au venit la concertul Andrei, pentru a-i admira talentul, vocea, frumusețea și valoarea incontenstabilă în calitate de artistă.

Andra a bucurat publicul cu piese iubite din folclorul românesc, alături de Orchestra Fraților Advahov, dar a interpretat și cunoscutele ei hituri.

Interpretul Adrian Ursu a avut parte de un moment emoționant la concertul Andrei.

Acesta și-a împărtășit impresiile cu urmăritorii săi virtuali: ,,Ce-am trăit azi, nu am trăit de ani de zile! M-am pierdut ca un copil… @andra , mulțumesc mult pentru acest moment emoționat! Mulțumesc Fraților @vasileadvahov @vitalie.advahov, pentru că i-au povestit Andrei despre mine!”, a menționat Adrian Ursu, mărturisind că își dorește foarte mult să aibă ocazia de a cânta în duet cu artista de peste Prut.

Cu mari emoții, Andra a mărturisit, ieri, pe pagina sa de facebook:

,,Zilele acestea, am zburat si la propriu, si la figurat. Am zburat spre Chisinau, acasa la Orchestra Fraţilor Advahov, ca sa sustin spectacolul „Traditional“ si plutesc de fericire si incantare dupa prima seara petrecuta pe scena. Sunteti frumosi, dragii mei romani de pretutindeni, sunteti pe sufletul meu! Deja am inceput repetitiile pentru a doua seara de concert, asa ca sunt nerabdatoare sa cantam din nou impreuna! #tour #traditional #andra #chisinau #ziua1”.
   

alte Articole interesante