Video! Ninsori abundente în Spania, Italia și alte țări europene. Trafic, dat peste cap!

Iarna a revenit în Europa. Mai multe state, printre care Italia, Franța, Elveţia, Portugalia, Suedia, se confruntă cu ninsori abundente la început de aprilie.

separator

În Spania, peste 50 de automobile au fost implicate într-un accident din cauza zăpezii. 35 de oameni au fost răniţi, dintre care o persoană este în stare gravă.
Spania (Segovia / Somosierra)

În nordul Italiei stratul de zăpadă are grosimea de un metru, iar în restul țării plouă și este vânt puternic. În regiunea Lombardiei, autospecialele pentru deszăpezire lucrează încontinuu pentru a curăţa drumurile.
Italia (Livigno) – 4 aprilie

Şi în estul Franței s-a așternut din nou zăpada. În localitatea Gerardmer astăzi trebuia să înceapă sărbătoarea narciselor, dar florile au fost acoperite de omăt. Organizatorii încă mai speră că evenimentul va avea loc.

Franța (Rhône-Alpes) – 4 aprilie

Portugalia (Gralheira) – 5 aprilie

În Elveția, ninsorile abundente au dat traficul peste cap. Deşi au fost depozitate până iarna viitoare, utilajele de deszăpezire au reapărut pe şosele. S-au creat blocaje din cauză că a fost închisă intrarea în Tunelul Gotthard.
Elveția – Lucerne

Mai multe zboruri către aeroportul din Geneva au fost anulate. În Suedia, într-o staţiune montană, stratul de zăpadă a ajuns la patru metri. Oamenii s-au trezit pur și simplu cu zăpada cât casa. S-a întâmplat din cauza ninsorilor puternice şi a vântului.

sursa: www.publika.md; sursa video: Facebook/ Jurnal de vreme

alte Articole interesante