Video șocant. Două minore erau obligate să întrețină relații sexuale cu câte 7-8 bărbați pe zi

Două luni de coșmar pentru două minore de 14, și respectiv 16 ani, care ar fi fost impuse să se prostitueze. Pe 27 februarie, doi tineri din Fălești au fost reținuți de către procurorii PCCOCS și ofițerii de investigații, suspectați că ar fi exploatat sexual două minore.

separator

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că fetele, care provin din familii nevoiașe, erau recrutate în localurile de noapte, după care, convinse să presteze servicii sexuale. Ulterior, victimele erau cazate în apartamente închiriate în Chișinău, unde prestau serviciile sexuale. INI a pus la dispoziție imagini video cu declarațiile unuia dintre suspecți.

Suspecții plasau anunțuri pe diferite site-uri, unde publicau fotografiile minorelor. Pentru serviciile prestate de fete, clienții plăteau câte 800 de lei. Copilele deserveau câte 7-8 clienți pe zi, banii, însă erau luați de suspecți. Acum cele două minore de 14 și 16 ani primesc consiliere psihologică.

Cei doi organizatori cu vârste de 24 și 26 de ani, au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă până la 20 de ani privațiune de libertate.

sursa: www.echipa.md

alte Articole interesante