Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la The Best Team!

Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. Pe 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a competițiilor THE BEST TEAM, ce presupun o serie de întreceri între liceele din întreaga țară și jocuri pentru întreaga familie.

separator

Copiii vor fi implicați în activități de lucru în echipă, iar părinții acestora vor fi cei mai aprigi suporteri.

Competițiile se vor desfășura pe teritoriul Complexului VATRA, iar acestea vor fi divizate pentru următoarele categorii de vârste și zone:

  • 7-10 ani (clasele 1-4);
  • 10-14 ani (clasele 5-8);
  • 15-18 ani (clasele 9-12);
  • Zona Family;
  • Zona Aventura Park.

În paralel se vor organiza competiții de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliana, tir cu arcul, darts, trânta, arm wrestling, de asemenea va fi amenajat un loc predestinat copiilor cu nevoi speciale ce va permite implicarea lor la nivel egal cu ceilalți. Participanții vor fi premiați cu diplome, medalii cupe și premii bănești de la parteneri.

În timpul evenimentului pe scenă vor evolua ansambluri de muzică și dans, iar la final toată lumea se va delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora.

Vino împreună cu echipa ta! Până pe 10 mai, vă puteți înregistra pentru a participa la competițiile THE BEST TEAM ca echipe individuale (echipe de familii, colegi de muncă, prieteni, etc.). Înregistrarea se efectuează în prealabil accesând acest link.  https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6

Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/

alte Articole interesante