Vinul Moldovei – oaspete de onoare la Festivalul DescOperă!

Festivalul de muzică DescOperă de la Orheiul Vechi a adunat anul acesta mii de oaspeți și turiști sosiți din toate colțurile țării, dar și de peste hotare. Pe lângă muzica bună, vocile de aur și decorul fantastic, vizitatorii au avut posibilitatea să admire priveliștile de vis delectându-se cu aromele selecte și cele mai bune vinuri autohtone, considerate drept cartea de vizită a Moldovei.

separator

Muzica bună și vinul de calitate sunt rețeta perfectă a unei seri relaxante de vară. Tocmai de aceea, și în acest an, de pe 14 până pe 16 iunie, vizitatorii festivalului DescOPERĂ s-au delectat cu cele mai desăvârșite gusturi și arome de vinuri produse acasă de la partenerul Wine of Moldova.

Oaspeții, atât din țară, cât și de peste hotare, au degustat și au achiziționat vinuri de la mai mulți producători autohtoni, printre care #Purcari, #CastelMimi, #Rădăcini, #Carlevana, #VinăriaTraian, #Atu, #Timbrus, #Asconi, #VinăriadinVale, #Basavin, #MileștiiMici, #Maurt, #BarzaAlbă, #Cricova, #ImperialVin, #Kazayak, #Apriori, #BaciodiBolle, #ChateauVartely.

Vinul Moldovei, savurat în acorduri de muzică clasică, în atmosfera mirifică de la Orheiul Vechi, a fost tot de ce aveau nevoie pasionații de artă!  

alte Articole interesante