VIRGIL IANŢU despre copii, milioane şi fobia de nuntă

Este tatăl unei fetiţe, care nu a fost geloasă niciodată, când îl vedea pe tati în compania mai multor copii. Virgil Ianţu a fost memorizat ca fiind prezentatorul, care a adunat cele mai trăsnite lucruri din mintea copiilor. La un moment dat, nu s-au mai găsit bani pentru proiectul “Copiii spun lucruri trăsnite” iar Virgil, neacceptând noile condiţii, plecase de la un job, căruia îi dedicase aproape 10 ani din viaţă.

Prima dată când mi s-a propus să fac o emisiune cu şi despre copii, am fost speriat. Credeam că nu mă pricep la copii. Nu aveam copii, nici măcar nu eram implicat într-o relaţie. Am refuzat oferta,  după care am văzut o emisiune similară şi mi-a plăcut. Cred că sunt în aceeaşi minte cu ei, de aceea ne simţim bine împreună. Am luat şi premii la Cannes ca cea mai bună emisiune, similară cu cea originală din Statele Unite.”

Acum împarte milioanele la un alt post de televiziune, iar în timpul liber acceptă cu plăcere cea de-a doua invitaţie în Moldova.

Nu contează să am eu milionul, contează să îl câştige cei care participă în acest proiect.

Am filmat deja  vreo

500 de ediţii „Vrei să fii milionar”, am dat de 2 ori milionul. Îmi place această experienţă, este una deosebită,  pentru că se întâlnesc oameni valoroşi.

Nu am voie să sugerez în nici un fel răspunsul corect. Trebuie să fiu atent la fiecare vorbă sau gest ce îl fac pe platoul de filmări.”

Nu-i place trezitul de dimineaţă. Adoră momentele în care are liber de la serviciu şi poate să se delecteze acasă. Alături de fiica sa, Jasmina şi iubita Roxana fac un cămin frumos, deşi nu şi-a oficializat relaţia nici după 10 ani de concubinaj.

Cred în familie, am crescut într-o familie echilibrată. Nu am avut timp şi aşezare să fac o nuntă, dar mi-am cerut soţia în căsătorie după zece ani. Lucrurile merg foarte bine şi aşa. Nu cred că o ştampilă îmi va schimba viaţa. Mi-e groază să fac tot tămbălăul ăsta cu neamuri, comentatori. La petreceri de genul ăsta, cât de frumos ar fi, oricum se găsesc nemulţumiţi.”

Ţine la imaginea sa şi nu acceptă să vadă kg în plus pe cântar.

Nu pot să spun că fac sport profesionist. Dar am grijă de greutatea mea. Îmi place fotbalul şi tenisul. În fiecare dimineaţă trebuie să-mi verific greutatea. Sunt pasionat de cântar, la fel ca şi o femeie

Text: Olga Chirica

 

alte Articole interesante