Vladimir Putin ar fi devenit tată de gemeni, în urmă cu o săptămână

Iubita preşedintelui rus Vladimir Putin (66 de ani), fosta gimnastă Alina Kabaeva (36 de ani), a născut gemeni într-o clinică din Moscova, scrie presa rusă.

separator
Potrivit site-ului Dom2Life.ru, preluat pe larg de presa rusă, Alina Kabaeva a născut pe 7 mai la Maternitatea Kulakov din Moscova. Surse apropiate dosarului spun că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi.

Pe 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult, accesul la etajul patru a fost permis doar anumitor cadre medicale. În vârstă de 36 de ani, Alina Kabaeva este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică. Viaţa ei personală rămâne un mister. Presa neafiliată Kremlinului scrie că ea este iubita lui Vladimir Putin. Moskovski Korrespondent, prima publicaţie rusă care a dat această informaţie, a fost închisă în octombrie 2008. Kabaeva şi Putin ar mai avea o fetiţă împreună, născută acum patru ani în Elveţia, dar și un băiețel de 8 ani.

Liderul de la Kremlin mai are două fete cu fosta sa soţie Liudmila Putina, născută Skrebneva, scrie adevarul.ro, cu referire la sursa citată.

alte Articole interesante