Vopseaua naturală care protejează părul

Modul în care arată părul nostru poate spune multe despre noi, de aceea cu toții ne dorim un păr frumos și strălucitor, chiar și atunci când îi schimbăm culoarea. Pentru a te bucura de o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare este important să alegi cu grijă produsele cosmetice de înfrumusețare a părului.

separator

Cu noua vopsea Color&Soin, fără amoniac, ce colorează și protejează în profunzime firul de par, chiar de la prima utilizare, te poți bucura mereu de un păr frumos și plin de vitalitate.

Specialiștii francezi au înlocuit amoniacul, ce deteriorează părul, cu etanolamina – o substanță ce reglează pH-ul atunci când părul este colorat sau decolorat. Mai mult, acest agent alcalin favorizează ridicarea solzilor firului de par pentru o mai bună penetrare a culorii. Acesta este ajutat și de o emulsie de peroxid, ce determină vopseaua să pătrundă la nivelul tijei firului de par. Astfel, culoarea se menține mult timp, iar firele de păr alb sunt acoperite sută la sută, chiar de la prima vopsire.

Color&Soin oferă o gama de 26 de culori, bazate pe ingrediente naturale ce dezvăluie strălucirea interioară a părului. Extractul din uleiul de cocos, numit cocamide dea, crește vâscozitatea, având și excelente proprietăți de emulsifiant. Iar amestecul de proteine hidrolizate, extrase din soia, grâu, ovăz și porumb, cu proprietăți dermato-protectoare și restructurante, facilitează descurcarea și periajul.

Înainte de colorare, turnați vopseaua Color&Soin în sticlă de agent fixator, agitați 2 minute și aplicați mai întâi la rădăcina, apoi pe toată lungimea părului, pentru o perioada de 20 de minute. În cazul în care se dorește acoperirea firelor de păr alb, timpul de menținere a vopselei pe păr se va dubla. După 20 sau 40 de minute, turnați pe cap puțină apă caldă și masați timp de câteva minute, procedura ce contribuie la emulsionarea vopselei.

Părul se clătește bine de vopsea, apoi se spală cu un șampon blând. Ulterior, aplicați balsamul Color&Soin pentru alte două minute. PH-ul acestuia completează procesul de vopsire, contribuind la închiderea solzilor firului de par și la o fixare permanentă a pigmentului. Totodată, uleiurile esențiale de rozmarin și eucalipt pe care le conține balsamul, purifică și tonifică părul, conferindu-i și un miros plăcut.

Cele 29 de nuanțe de la Color&Soin au fost testate dermatologic, respectă specificul părului, fără riscuri de iritație sau alergie.

Produsele pot fi comandate pe farmacie.md și în rețeaua de farmacii Elody.

alte Articole interesante