“Vrei să fii soția mea?” – direct pe scena «X-Factor România»

Aseară, pe scena concursului „X-Factor România, difuzat pe Antena 1, au avut loc momente impresionante! Surany Botond, unul dintre participanţi, a uimit pe toată lumea când a îngenuncheat pe scenă şi şi-a cerut iubita în căsătorie…

Aflat pe scena show-ului pentru a arăta tuturor că are talent, tânărul de 23 de ani, a făcut o declarație de dragoste nemaipomenită iubitei lui. Atunci când juriul l-a întrebat ce ar face cu marele premiu, dacă l-ar câştiga, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru femeia iubită.

În culise, alături de Răzvan şi Dani, iubita acestuia le-a spus cu modestie celor doi că ea nu şi-ar dori ca Surany să facă asta, deoarece acești bani vor fi câştigaţi graţie talentului său. Intrigaţi de mărturisirile băiatului, membrii juriului au cerut să vină şi iubita lui pe scenă. Iar odată ce fata a ajuns acolo, tânărul a scos din buzunar un inel, după care a îngenuncheat în faţa ei, cerând-o de soţie.

Impresionaţi, Delia şi Dan Bittman au propus să le fie naşi. Obținând răspunsul „Da” de la iubită, Surany a interpretat melodia celor de la King of Leon, „Use Somebody”, obţinând încă trei de „Da”, de data aceasta de la juraţi, reușind astfel să se califice, mai departe.

Sursa: http://xfactor.a1.ro

alte Articole interesante