Zâmbet imaculat fără cabinetul stomatologului

Igiena orală necorespunzătoare, consumul de alimente nepotrivite, înaintarea în vârstă, obiceiul nociv precum fumatul sau unele medicamente și tratamente sunt principalele cauze de îngălbenire a dinților.

separator

Deși nu este o afecțiune dentară serioasă, dinții galbeni îți pot afecta încrederea în forțele proprii și te pot face să zâmbești mult mai rar.

Luând în considerare că dantura se numără printre primele lucruri pe care le observă cei din jur la tine, aceasta devine o problemă care cauzează incomoditate și disconfort.Fiecare persoană visează la un zâmbet frumos, dar nu toți cunosc cum poate fi obținut acesta fără ajutorul stomatologului. Mai mult decât atât, nu toți au posibilitatea să-și înălbească dantura prin intermediul procedurilor stomatologice sau pur și simplu nu dispun de timp pentru aceasta.

În acest caz, îți vine în ajutor albirea în condiții casnice cu ajutorul Global White – lider în proiectarea și fabricarea produselor de albire a dinților. Produsele asigură albirea danturii până la 3 – 5 nuanțe pe scara Vitapan, rezultatul fiind vizibil în câteva săptămâni, în funcție de produsul utilizat, timpul alocat și corectitudinea efectuării procedurii.

 Iată care sunt produsele incluse în setul Global White:

  • Pasta de dinți pentru albire dentară – utilizezi deja o pastă de dinți, așa că de ce nu ți-ai albi dinții în timp ce îi cureți?
  • Apă de gură cu efect de albire – respirația proaspătă este doar unul dintre beneficiile pe care le are apa de gură, însă poți alege o variantă care, totodată, îți va albi dinții.
  • Spumă de curățare cu efect de albire – elimină impuritățile și are efect de albire, poate fi mereu cu tine pentru a elimina bacteriile după luarea mesei.
  • Benzi pentru albire dentară – conțin o concentrație mult mai mare a substanței de albire comparativ cu pasta de dinți și apa de gură, ceea ce face ca rezultatele să fie vizibile după prima aplicare.
  • Gel și sistem de albire dentară – gelul se aplică direct pe dinți, iar sistemul cuprinde întreaga gamă de îngrijire corespunzătoare.
  • Spray mentolat pentru cavitatea bucală – respirație proaspătă oriunde ai fi.

Totodată, este necesar de înteles că albirea nu se face după principiul „am rezolvat problema și am uitat de ea” sau „efect pe toată viața”. Cavitatea bucală necesită îngrijire sistematică și corectă, pentru că doar în așa mod dinții vor deveni mai albi și mai sănătoși, iar zâmbetul mai atrăgător.

Produsele Global White le găsiți în rețeaua Farmacia Familei! Profitați de reduceri și oferte avantajoase!

alte Articole interesante