Zece ani de nota 10: Shopping MallDova celebrează un deceniu de la fondare

Centrul comercial Shopping MallDova celebrează anul acesta zece ani de activitate și momente speciale, zece ani de shopping de calitate, zâmbete și distracție la maxim!

separator

Construit pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați, pe data de 16 noiembrie 2008, Shopping MallDova a adus pentru prima dată în țara noastră conceptul de „lifestyle center”, integrând cumpărăturile și timpul liber petrecut FRUMOS alături de cei dragi în primul spațiu comercial de nivel european. Cu această ocazie, conducerea centrului a organizat un eveniment de presă pe parcursul căruia a dezvăluit reușitele de până acum.

Daniel Farkutin, director general, Shopping MallDova: „Cele mai mari realizări sunt evenimentele noastre, cum este „Mall of Fame”. Am reușit să aducem un cinematograf Multiplex și am reușit să creăm, să îmbinăm foarte frumos entartaimentul cu activitatea de shopping. La moment, avem 100 de magazine care însumează un total 25.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă, care ne aduce în jur de 5 milioane de clienți anual. Zilnic avem în jur de 15 mii de clienți, această sumă crescând în perioada weekendurilor.”

E lucru cert. Ne vedem la Mall deoarece avem ce sărbători! Începând cu 16 noiembrie, Shopping Malldova dă startul unei serii de evenimente aniversare, prin care va mulțumi vizitatorilor pentru fidelitate.

Cel mai așteptat concert al momentului se apropie! Fii cu ochii pe rubrica „Noutăți” de pe site-ul Shopping Malldova și pagina de facebook, ca să afli primul despre surprizele și experiențele memorabile trăite la maxim!

alte Articole interesante