Zeci de fete cochete s-au înscris la concurs pentru a defila în ținutele brandurilor autohtone la Moldova Fashion Days!

Cel mai grandios eveniment autohton de modă, Moldova Fashion Days, va avea loc pe data de 23 și 24 martie. În acest an, pe lângă modelele profesioniste, pe podium vor defila mai multe tinere fără experiență în modeling, dar care au visat dintotdeauna să pășească pe un podium, să se simtă modele și să se lase admirate de publicul mare!

separator

Fetele au obținut șansa grație proiectului ,,Fii model pentru o zi”, la care au aplicat 115 doritoare, iar juriul a selectat 20 de fete la prima etapă, ca într-un final să rămână doar 10 tinere, care se vor bucura de admirația publicului la Moldova Fashion Days, dar nu mai devreme de a trece prin școala de modelling timp de 2 săptămâni, în care vor fi instruite de specialiști în domeniu.

Norocoasele au fost invitate chiar la locația evenimentului: showroom-ul Jaguar Land Rover, pentru a simți pentru prima dată ce înseamnă să fie model.

Viitoarele modele abia așteaptă să defileze în ținutele create de către designerii autohtoni!

Grăbește-te să cumperi bilete la Moldova Fashion Days SS’19

Biletele Moldova Fashion Days SS’19 pot fi achiziționate pe platformele online: https://iticket.md/event/ticket/moldova-fashion-days-ss-19 sau https://afisha.md/eve…/other/4810/Moldova-Fashion-Days-SS-19

De această dată, vei avea parte de 3 blocuri în fiecare zi. Pauza între blocuri va fi de o oră, timp în care invitații care decid să participe la toate trei vor avea ocazia să servească spumant, băuturi răcoritoare și cafea, să savureze gustările oferite de parteneri și să danseze pe muzica mixată de Dj-ul oficial al evenimentului.

Poți procura bilete la unul sau la toate trei blocuri per zi cu reducere.

Locurile sunt limitate, așa că grăbește-te să procuri un bilet la cel mai tare eveniment fashion al primăverii!

alte Articole interesante