„Ziua Ușilor Deshise” la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și structurile sale teritoriale

În data de 19 februarie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) împreună cu structurile sale teritoriale organizează „Ziua Ușilor Deschise”, în contextul marcării a celor 27 de ani de la crearea Serviciului public de ocupare din țara noastră.

separator

Cu acest prilej sunt așteptați, toți cei care doresc să cunoască, din interior, modul în care își desfășoară activitatea Agenţia și să obţină informaţii utile privind facilitarea accesului pe piaţa forţei de muncă. Evenimentul are ca scop sensibilizarea societății privind rolul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă ca prestator de servicii gratuite pe piața muncii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorilor, precum și informarea despre serviciile prestate, inclusiv informarea privind serviciile de ghidare în carieră prestate și măsurile de ocupare a forței de muncă implementate de către structurile sale teritoriale.Evenimnetul, va avea loc în intervalul orelor 10:00-14:00 la sediul ANOFM, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1, et.6, iar la sediile AOFM între orele 09:00-15:00, (lista AOFM cu adrese, telefoane de contact, e-mail le găsiți accesând anofm.md.

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA).

alte Articole interesante