Zodia în care se nasc cei mai buni bărbaţi

Sigur că pentru fiecare femeie bărbatul de alături e cel mai bun. totuși, există o zodie în care se nasc cei mai atenți, iubăreți și fideli bărbați.

separator

barbatul rac(1)

Este vorba despre zodia Gemeni. Bărbaţii din această zodie doresc să fie mereu bine informaţi, aşa că ei ştiu unde se află cele mai bune restaurante, cele mai bune petreceri, cele mai noi ştiri şi bârfe, ceea ce îi face foarte atractivi pentru sexul opus.

Mai mult, aceşti nativi au darul de a povesti, aşa că reuşesc să comunice uşor despre orice şi să devină foarte simpatici.

Acest nativ are un fond uşor anxios, agitat şi această trăsătură în face să fie foarte vorbăreţ, să-şi dorească să afle totul despre toată lume, dar mai ales despre persoana iubită, scrie one.ro.

Are o fire curioasă şi îşi doreşte o parteneră care să îl stimuleze din punct de vedere intelectual şi să îl inspire. Atunci când se îndrăgosteşte bărbatul Gemeni devine adorabil, cu toate atributele partenerului ideal: atent, dedicat, iubăreţ şi plin de surprize.

Mintea bărbatului din această zodie aproape că explodează când se îndrăgosteşte, aşa că uneori poate ajunge să exagereze cu gesturile de afecţiune, din prea mult elan.

Dacă te vei căsători cu un bărbat Gemeni vei avea o viaţă palpitantă şi te vei plictisi niciodată, pentru că ştie să fie spontan şi are multe idei de petrecerea timpului liber.

Barbatul Gemeni iubeşte mişcarea şi pare că nu îmbătrâneşte niciodată, nici psihic nici fizic.

Altături de el vei merge la multe petreceri, vei vedea multe locuri fabuloase, pentru că Gemenii nu suportă să se plictisească şi nu se mulţumesc cu jumătăţi de măsură.

Dacă eşti genul de femeie care are nevoie de multă atenţie, el este alesul potrivit, pentru că va dori mereu să-ţi facă pe plac şi va găsi cele mai inedite variante de a petrece timpul împreună.

alte Articole interesante