La Online Cooking cu Zahăr ”Cinci Inimioare” se gătește gustos și sănătos. Tortul cu ciocolată și pere este unul vaporos, iată de ce va pica pe gustul întregii familii. Învață să-l prepari alături de bucătarul studioului gastronomic Lo Chef.
Ingrediente:
- 4-5 pere
- 3 gălbenușuri
- 2 albușuri
- 130 gr Zahăr ”Cinci Inimioare”
- 35 cacao
- 250 gr mascarpone
- 100 gr făină
- 1 pliculeț de drojdie
Mod de preparare:
- Perele le vom curăța și le vom tăia cubulețe.
- Mixăm ouăle cu 230 de gr zahăr ”Cinci Inimioare”.
- Adăugăm crema Mascarpone
- Între timp pregătim blatul pentru tort care va semăna mai mult cu o cremă decât cu un aluat obișnuit. Vom avea nevoie de o sită ca să cernem făina și praful de cacao.
- În această compoziție cremoasă adăugăm perele pregătite anterior.
- Masa se pune în forma care a fost îmbrăcată în hârtie de cuptor. Tortul se va coace la cuptor timp de 40 de minute la 180 de grade.
- Când se răcește, verificăm dacă blatul s-a copt, iar mai apoi vom trece și la partea decorativă. Tortul se va orna cu felii de pere proaspete și un pic de zahăr pudră.