Are 40 de ani, dar arată ca o adolescentă. Ce regim alimentar are Andreea Raicu!

Chiar dacă a împlinit 40 de ani, trebuie să recunoaștem că Andreea Raicu a reușit să-și păstreze până acum o siluetă suplă, de invidiat. Ei bine, totul are un preț și se pare că vedeta este atentă la regimul ei alimentar. Aceasta nu a ținut niciodată vreo dietă, dar a mărturisit care sunt felurile ei preferate de mâncare.

separator

„Am câteva rețete preferate: mâncărurile cu legume, preparatele pe bază de vinete, supa de linte, sorbetul de mango. Îmi place să mănânc şi, contrar percepţiei pe care unii o au despre mine, am grijă la porţii şi la combinaţiile pe care le fac”, a spus vedeta.

Andreea Raicu a dat și câteva sfaturi pentru cei care doresc să își mențină silueta.

„Le spun că în primul rând nu trebuie să se înfometeze, ci să îşi analizeze stilul de viaţă şi să vadă ce pot să îmbunătăţească. Nu am o „reţetă” pentru ei, pot doar le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar care sunt extrem de importante: să aibă 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cu cumpătare, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservaţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă că şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească când este cazul, pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual.

Am învăţat să nu mă gândesc la lucrurile pe care le fac ca să am un regim de viaţă echilibrat ca la nişte reguli sau lucruri impuse, ci ca la ceva care mă face să am o viaţă mai frumoasă şi mai sănătoasă. Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 l de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu”, a mai adăugat Andreea Raicu.

sursa

Designerul Victoria Cocieru, despre experiența nașterii în SUA
Articolul anterior
Exercițiile fizice contribuie la prevenirea și combaterea diabetului zaharat
Articolul următor
Alte articole interesante