Aceste alimente sănătoase trebuie să le încluzi în meniul tău, în 2018!

Anual se fac noi descoperiri științifice și noi cercetări care ne pot ajuta să avem un stil de viață mai sănătos. Așa că îți prezint cinci alimente „superfoods” pe care ar trebui să le adaugi în alimentația ta. Acestea devin tot mai populare și le vei întâlni probabil pe lista fiecărui nutriționist.

separator

Potrivit elle.ro, alimentele de mai jos te vor ajuta, să ai un sistem imunitar mai bun, să dormi mai bine și să faci mai ușor față stresului.

Diferite tipuri de pudră

Aici vorbim despre renumita pudră de colagen, care îți ajută pielea să aibă mai multă strălucire și fermitate și pudra de spirulină. Acestea pot fi integrate cel mai ușor în alimentația ta. Poți să le amesteci cu apă sau într-un într-un smoothie delicios.

Ciupercile

Există o mulțime de tipuri de ciuperci, care au mai multe beneficii. Ajută la reducerea stresului, îmbunătățesc aspectul pielii și cel mai important, ajută la creșterea imunității.

Turmericul

Este un condiment care dă o savoare specială mâncării. Ceea ce probabil nu știai, faptul că turmericul este un important ingredient antioxidant și asta datorită curcuminului. Acesta are un efect antiinflamator puternic, ajută la menținerea unui metabolism rapid și protejează funcțiile creierului.

Conopida

A devenit una dintre preferatele legume ale nutriționiștilor în ultimul timp. Dacă vei căuta rețete vegane, vei descoperi că o poți folosi la tot felul de preparate. Poate înlocui orezul, poți prepara blatul pentru pizza sau o poți pune în smoothie. Are puține calorii și zahăr, și totodată, este bogată în vitamina C și K, fiind perfectă și pentru digestie.

Algele

Unele dintre acestea au numeroase proprietăți. Acest superaliment îți dă mai multă energie și îți ajută creierul, fiind și un antiinflamator. În plus, vor arăta delicios în salata ta.

DGETS organizează petreceri de zeci de mii de lei în cele mai luxoase restaurante
Articolul anterior
Atenție! Tot mai mulţi copii din Capitală se îmbolnăvesc de scarlatină
Articolul următor
Alte articole interesante