Află ce se întâmplă dacă bei apă de cocos timp de o săptămână

Apa de cocos este foarte benefică pentru corpul uman, iar proprietățile sale detoxifiante sunt incredibile. Astfel, consumată în fiecare zi, întărește sistemul imunitar, înlătură gonoreea, bacteriile care cauzează infecții în tractul urinar, problemele gingivale și virușii care cauzează răceli și infecții ale sistemului respirator.

separator

De asemenea, apa de cocos acționează și ca un diuretic natural, fiind foarte utilă persoanelor care suferă de pietre la rinichi. Conține și o cantitate mare de fibre, care ajută la reglarea digestiei și elimină acidul gastric. Are mai puține calorii, mai puțin sodiu și mai mult potasiu decât o bautură energizantă. Motiv pentru care mulți sportivi de performanță beau doar apa de cocos, atunci când vor să fie în formă maximă.Tenismenul american John Isner susține că, această băutură l-a ajutat să câștige cel mai lung meci de tenis din istorie, de aproape șase ore, la Wimbledon-ul din anul 2010. 

„Este super-hidratant și m-a ajutat să rezist în meciuri lungi, în cele mai umede și călduroase medii.”, a spus el.

Experții în nutriție laudă această licoare și ei, dar subliniază că, dincolo de proprietățile sale extrem de benefice, apa de cocos este o „modă”. Pentru cei care și-o permit, este binevenită. Pentru ceilalți, la fel de bună este și apa simplă.

Sursa

Revoltător! O fetiță de 4 ani a plecat singură de la grădiniță, fără ca educatoarea să observe
Articolul anterior
Focar de hepatită A în raionul Leova. 12 copii au fost internați în spital
Articolul următor
Alte articole interesante