Vrei o piele tânără, nu mânca aceste alimente

 

separator
Vrei să ai o piele netedă şi strălucitoare, un corp sănătos şi energic? Atunci priveşte în farfurie… Fi moderată când vine vorba de mâncare! Pentru a reuşi să-ţi menţii tinereţea mai mult timp scoate aceste produse din regimul tău alimentar…

Zahărul
Produsele de patiserie, bomboane şi alte alimente cu un conţinut bogat de zahăr, cresc glucoza în sânge. Iar acest fapt duce la obezitate, boli de inimă, diabet zaharat. În plus, perturbă funcţia celor două proteine – colagen şi elastina – acestea ajută pielea să-şi menţină fermitatea şi elasticitatea, datorită proprietăţilor lor de a acţiona ca un clei care leagă celulele şi ţesuturile între ele. Practic, cele două proteine permit pielii să se întindă şi să revină la forma iniţială.

cum-sa-consumi-mai-putin-zahar-3-gesturi-simple-pe-care-trebuie-sa-le-faci-zilnic_size1

Grăsimile saturate
Oamenii de știință consideră carnea grasă şi produsele lactate cu conţinut sporit de grăsimi inamicul de temut al pielii. Deoarece contribuie la îmbătrânirea prematură şi apariţia inflamaţiei.

mezeluri

Alcoolul
Cu excepția vinului roşu, care conţine resveratrol, alcoolul afectează în mod negativ starea de sănătatea a pielii. Toxinele din el afectează în primul rând ficatul, apoi  provoacă uscarea pielii, care în final mor.

TEN-USCAT-4

Un remediu natural antirid de la un cosmetolog renumit
Articolul anterior
Nata Albot, invitată la o televiziune din Canada!
Articolul următor
Alte articole interesante