Acum, Regimul alimentar personalizat este disponibil și online!

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă vrei să slăbești sănătos, pentru prima data în Moldova, Unica Sport a lansat Regimul alimentar personalizat disponibil și online.

separator
1

Nu contează în ce punct geografic te afli Bălţi, Cahul, Călăraşi, Orhei, România, Italia, Anglia, Spania, America. Acum îți poți remodela silueta după metoda Unica, din orice colț al lumii.

Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești și să-ți fortifici sănătatea cu ajutorul Testării nutriționale și fiziologice, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport.

Ce este Testarea nutriţională şi fiziologică?
O evaluare completă a stării de sănătate din punct de vedere fizic, metabolic şi nutrițional, cu scopul obţinerii rezultatului propus în modelarea siluetei şi menţinerii sănătăţii în funcţie de particularitățile fiecărei persoane.

Ce vei afla?
• Masa corporală recomandată
• Tipul constituțional
• Etapele și durata programului de transformare a siluetei
• Meniul alimentar personalizat
• Numărul de calorii pe care le consumi
• Alimente recomandate pentru detoxifiere
• Recomandările pentru corectarea erorilor alimentare
• Reacția sistemului cardiovascular la efort fizic
• Pulsul recomandat pentru a obține rezultatul dorit

Aceasta este o abordare complexă a unui mod de viață sănătos, pornind de la scopul bine definit: slăbire, menținere sau creșterea masei musculare.

Testarea nutriţională şi fiziologică cuprinde mult mai multe. Ai posibilitatea să afli de ce te îngrași sau de ce nu reușești să slăbești chiar dacă faci eforturi în lupta cu kilogramele în plus. Răspunsurile le vei primi inclusiv și din investigațiile medicale.

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon (+373) 600 44 288 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Produsele care previn și tratează părul deteriorat!
Articolul anterior
Cum arată, de fapt, cele mai frumoase femei din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante