Află care sunt două cele mai periculoase alimente!!!

Dacă întrebi un grup de oameni care sunt cele mai proaste filme, cărți, creme etc. vei obține diferite răspunsuri. Dar dacă vorbim despre produsele alimentare, identificarea este simplă, pentru că s-au făcut mii de campanii împotriva lor…

separator
w560xh316_femeie-bea-suc-publimedia

…cartofii prăjiți și băuturile carbogazoase.

Nu am nimic împotriva cartofilor, doar că problema e alta – cartofii prăjiți, în special, cei de la restaurantele fast-food. Conțin sare în exces, condimentate cu arome generoase (aditivi), plini de zahăr… au de toate ca să-i facă incredibil de ”delicioși” și care să ne creeze nouă dependență.

4612-313022-mancare2 225999_articol bauturile-carbogazoase-periculoase-pentru-femei-c624d_article-main-image

Producătorii utilizează tone de cartofi congelați de origine necunoscută, care ulterior sunt prăjiți în ulei vegetal, care la rândul lui este folosit în mod repetat, iar acest lucru adaugă produsului toxicitate. Cresc conținutul de trans-grăsimi și compuși cancerogeni cu fiecare refolosire a uleiului vegetal. Desigur, acești compuși se depozitează pe produsul final – cartofii prăjiți, pe care îi consumăm cu mare poftă.

soda_1_95060400În ceea ce privește băuturile carbogazoase, niciun ingredient din aceste produse – cu excepția apei – nu aduce organismului tău beneficii. Conțin din belșug îndulcitori artificiali, cum ar fi aspartamul și alte produse chimice foarte periculoase. Băuturile carbogazoase au din plin zahăr (de obicei, bogat în fructoză) la limita pericolului.

Deci, dacă ai poftă de aceste produse trebuie să-ți amintești că sunt destul de toxice, cu conținut caloric mare, indice glicemic ridicat, în timp ce nu au nicio valoare nutritivă, așa că renunță la poftele periculoase – cartofi prăjiți și băuturi carbogazoase și găsește-ți o ”dependență” sănătoasă.

poza de final mare

Cornel Botgros are o pasiune pentru blonde!
Articolul anterior
Coafuri simple pentru zilele în care ai părul gras
Articolul următor
Alte articole interesante