Anastasia Lazariuc a dezvăluit secretul siluetei sale: ,,Nu am ținut niciodată diete, dar am întotdeauna în frigider…”

Anastasia Lazariuc va împlini curând 64 de ani. De-a lungul timpului, frumoasa basarabeancă s-a făcut remarcată datorită vocii sale, dar și condiției fizice pe care o afișează de fiecare dată, interpreta este complimentată la fiecare apariție publică pentru felul în care arată. În ciuda trecerii anilor, aceasta se mențină tânără, frumoasă și suplă.

separator
esd

Ei bine, se pare că secretul siluetei și tinereții este alimentația echilibrată și sănătoasă. Interpreta consumă în mod regulat legume rădăcinoase și profită în acest mod de beneficiile acestora pentru ten.

Mai nou, și fiica sa, Ileana, a adoptat în dietă această legumă cu proprietăți uimitoare, care abundă în antioxidanți și vitaminele A și E, vitaminele tinereții. Morcovii se regăsesc în frigiderul interpretei indiferent de anotimp.

Recent, în cadrul unei emisiuni Tv, artista a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă, care este secretul ei. Iată ce a răspuns:

„Diete nu am ținut niciodată. Post, da. Așa m-a învățat mama. Eu nu am reușit să țin cap-coada un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, cand era Ileana la mine și deschidea frigiderul, cădeau morcovii și îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmplă asta când mă duc eu la ea și deschid frigiderul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc în emisiune, potrivit one.ro.
anastasialazariuc

Unica lui Adrian Ursu, mai frumoasa și sexy ca oricând, în cel mai exotic clip filmat în Thailanda!
Articolul anterior
Galina Tomaș a gătit cu Matinalii de la TVR Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante