Arde grăsimile mâncând chiar şi carne

Nu degeaba i se spune “lupta” cu kilogramele în plus, căci este cu adevarat o luptă! Însă multe femei pierd bătălia şi nu reusesc să slăbească pentru că nu folosesc “armele” potrivite!

separator
668171

1. Proteinele

Carnea este un macronutrient din numeroase motive: contribuie la sănătatea pielii, a părului, a unghiilor, a oaselor şi a muşchilor şi este “arma” de neegalat în orice cură de slăbire. De fapt, în afara persoanelor care au probleme de digestia a proteinelor, toţi cei care încearcă să slăbească ar trebui să-şi facă din carne un aliat! Mesele bogate în proteine asigură saţietate pe termen lung şi accelerează arderile grăsimilor din organism.

0001582294ff-849x565

2. Vitamina C

Când ne gândim la vitamina C, în minte ne apare imaginea unei portocale sau a unei lămâi sau imaginea unui om răcit cobză, stând în pat, care ia suplimente de vitamina C pentru întărirea imunităţii. Dar vitamina C ajuta la mult mai mult decât ne imăginam mulţi dintre noi. Pe lângă capacitatile sale în combaterea răcelii şi a gripei, vitamina C accelerează arderile grăsimilor din corp. Mai mult, de regulă, persoanele trase prin inel au cantităţi normale de vitamina C în organism, în timp ce oamenii cu probleme de greutate, supraponderali sau obezi, duc lipsa de această vitamină, dar şi de zinc, magneziu şi vitamina E. Un organism vitaminizat echivalează, adesea, cu unul slab. Încearcă vitamina C pentru a-ţi accelera arderile şi vei observa rapid rezultatele!

vitamina-c

3. Mierea

Acest indulcitor natural este un substitut ideal pentru zahărul clasic, dar şi pentru orice alt indulcitor artificial. Mierea are proprietăţi antibacteriene, antivirale şi îmbunătăţeste circulaţia sângelui. Numeroase studii au demonstrat că o dietă zilnică ce conţine una sau două linguriţe de miere pe zi este mai eficientă în a da kilograme jos decât curele draconice.

10mierea-in-cosmetica

Sursa

Cum cureţi inelul de logodnă?
Articolul anterior
Un interpret de la noi e acuzat de viol
Articolul următor