Așa arată cea mai scumpă înghețată din lume

aur-martipan-si-fructe-scumpe-cum-arata-cea-mai-scumpa-inghetata-din-lume-si-ce-contineDacă ajungi în New York, treci și pe la celebrul restaurant din Manhattan, Serendipity. Nu pentru că aici poți să-ți întâlnești întâmplător marea dragoste, ci pentru că te poți răsfăța cu cea mai scumpă înghețată din lume, care costă 1000 de dolari. 

separator

Atât costă Grand Opulence Sundae, specialitatea restaurantului Serdendipity, cunoscut pentru filmul care îi poartă numele, dar și pentru deserturile care le-au cucerit și pe vedete, de la Marilyn Monroe încoace.

Înghețata a fost creată special pentru aniversarea de 50 de ani a celebrului restaurant și a intrat în Cartea Recordurilor, în 2004, dar continuă să fie făcută pentru oricine își dorește să se răsfețe cu un desert de lux.

Cum se prepară acest desert extravagant?

Pentru început, se pun 5 cupe din cea mai scumpă înghețată de vanilie tahitiană și se acoperă cu o frunză din aur de 23 karate.

Cupele se asezonează cu cea mai scumpă ciocolată din lume, Amedei Porceleana, și cu câteva bucăți dintr-o ciociolată foarte rară, Chuao Chocolate.

Apoi, înghețata este ornată cu cele mai scumpe fructe confiate, drajeuri aurite, trufe și cireșe cu marțipan. Deasupra, se pune caviar Grand Passion. Bineinteles, servirea este și ea deosebită: înghețata se servește într-o cupă de cristal, aranjată pe o taviță din aur, cu o lingură din aur. Doritorii trebuie să o comande cu 48 de ore înainte.

Sursa

Vedetele și copiii lor au dat culoare copilăriei (FOTO)
Articolul anterior
Bruno Mars în doliu!
Articolul următor