Atenţie! Fructele din comerţ sunt pulverizate cu ceară chimică. Află o metoda eficientă de curăţare

Majoritatea fructelor din comerţ sunt tratate cu ceară artificială chimică de către producători, pentru a preveni deshidratarea fructelor. Ceara se aplică fructelor prin scufundare sau pulverizarea soluţiei. În cele mai frecvente cazuri se foloseşte o substanţă chimică pe bază de petrol, o ceara de sinteză, pentru a pulveriza fructele.

separator

experimentul-care-iti-va-schimba-total-perceptia-despre-modul-in-care-speli-fructele_size19

În special, alimentele ce necesită o perioadă mai îndelungată de păstrare sunt pulverizate cu ceară, cum ar fi merele.

Cum să elimini ceara de pe fructe

Înainte de a consuma merele, ori alte fructe cu coajă, poţi aplica această reţetă de curăţare, ca să nu-ţi expui organismul în plus acţiunii noxelor.

Ai nevoie de o periuţă de dinţi, bicarbonat de sodiu şi suc de lâmăie.

1. Pune fructele într-un bol şi toarnă peste ele apă caldă.
2. Apoi, adaugă o lingură de suc de lămâie şi o lingură de bicarbonat de sodiu.
3. Lasă merele câteva minute în acest lichid şi apoi curăţă-le cu ajutorul periuţei. Ceara este eliminată în momentul în care apa devine tulbure.

Video-ul de mai jos îţi oferă detalii practice:

Week-end în MYLIFE. Sesiune foto pentru albumul Dumneavoastră de familie cadou!
Articolul anterior
Care sunt cele şapte tipuri de gravide!
Articolul următor
Alte articole interesante