Aranjarea mesei festive de Paşte

Au mai rămas câteva zile până la Sărbătorile Pascale. Urmează să vopsești ouăle, te gândești cum să prepari carnea de miel, ce rețetă de pască să faci delicioasă și neobișnuită, nu ai uitat nici de salatele sănătoase, care ajută la digestie și nu vei omite din meniul de sărbătoare prăjiturile. Dar un aspect foarte important îl joacă aranjarea mesei festive de Paști.  Iată câteva ideii care te vor ajuta să dai un aspect de sărbătoare bucatelor tale.

Flori din legume – ai nevoie de puțină imaginație, îndemânare și cu siguranță vei reuși.

 

1 2 4 5 6
7 8 816602593410900 jeeg_main-400x293

Platouri cu pește – sănătoase și apetisante.

 

Aperitive-Trandafiri-din-prosciutto getImage-15 vk-semga
 
Aperitive-Trandafiri-din-prosciutto

Platouri cu cașcaval și brânză.

 

2256
 
1340568694_svyokla-sir 1350406436_6-zakuska-strela assorti_kanape bbk_thumb[2] SONY DSC
e1c957b1d079 foto fotografiya_0 getImage (35) tarelka-cheese-07
ukrashenie_salatov

Desigur nu sunt recomandate aperitivele care conțin mezeluri, dar dacă este o excepție, atunci să fie atrăgătoare.

38851998 decor_masa2

Nu pot lipsi nici fructele din meniul de sărbătoare. Este bine să consumi fructeleîntre mesele principale.

getImage (31) narezka-fruktov-na-stol-foto

Îţi urez un Paşte fericit!

Spanacul combate anemia şi „spală” organismul de toxine!
Articolul anterior
Ana Tkacenko: “Teatrul este crucea pe care mi-am ales-o și pe care trebuie s-o duc cu demnitate”
Articolul următor
Alte articole interesante