Ce lungime va avea cea mai mare plăcintă din Moldova

Prim-ministrul, Iurie Leancă, și membrii Cabinetului de miniștri vor deveni bucătari pentru o zi la Festivalul Diasporei, organizat la complexul etno-cultural ”Vatra”. Ei vor prepara cea mai mare plăcintă cu mere din Moldova. Toți participanții la festival vor putea gusta gratuit din plăcintă, după care va fi organizată o horă a diasporei. 

separator
aluat_4

Pentru coacerea ei va fi folosită o tavă cu diametrul de peste 2 metri, iar lungimea plăcintei va ajunge până la 50 de metri, informează IPN.

Festivalul Diasporei va avea loc sâmbătă, 30 august, cu începere de la orele 12.00. Programul prevede întreceri sportive, un târg al obiectelor de artizanat şi un atelier de preparare a bucatelor de către reprezentanţii diasporei – „Bucătar fără hotar”. Buna dispoziţie va fi întreţinută de artiştii autohtoni, care vor urca în scenă începând cu ora 17.00, transmite IPN.

Către complexul „Vatra” se organizează transport organizat, din sectorul Sculeni al capitalei. Microbuzele vor circula tur-retur, din faţa magazinului Green Hills, de la ora 10.00 până la ora 22.00, la un interval de aproximativ 20 de minute. Preţul călătoriei este de 25 lei.

Mulțumim fanilor! Unica.md a înregistrat cea mai mare creștere!
Articolul anterior
Dacă o inviți pe Doina Sulac la nuntă, spune-i să nu se îmbrace așa!
Articolul următor
Alte articole interesante