Ce mănâncă Cristina Gheiceanu la micul dejun?

Bloggerița duce un mod sănătos de viață, ea ține cont de regulile unui regim alimentar corect și echilibrat, fiind conștientă de faptul că acesta are un rol important pentru sănătate și menținerea siluetei. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, la care nu renunță Cristina Gheiceanu.

separator
Processed with VSCO with a9 preset

,,Fetelor, nu stiu cum la voi, dar eu cred ca adevărata magie se întâmplă dimineața, atunci când alegem ce mâncăm la micul dejun. Cred că nu sunt prima care vă zice cât de importantă este această masă, pentru silueta noastra și pentru sănătate”, scrie Cristina Gheiceanu pe blogul ei.

Bloggerița le oferă și câteva sfaturi în materie de slăbit, celor care doresc să scape de kilogramele în plus .

,,Dacă vreți să slăbiți și, din acest motiv, nu luați micul dejun, vreau să vă spun că nu veți slăbi. Toate trei mese sunt importante, iar micul dejun, cred eu, e cel mai important”.

La micul dejun, Cristina Cheiceanu preferă să consume iaurt grecesc cu semințe de chia și fructe, ,,zmeură, kiwi și mure, bogate în substanțe antioxidante și foarte bune și pentru ten”.Captură

O altă opțiune este pâinea integrală cu unt de arahide și banane, ,,alegerea perfectă și pentru cei care fac sport”, ne dezvăluie frumoasa bloggeriță. La prima masă a zilei, aceasta poate să consume musli din cereale integrale cu apă sau lapte și fructe.

Pentru că are un sportiv în casă, e vorba despre soțul său, fotbalistul Ovidiu Mendizov, bloggerița este tentată să respecte și mai mult, recomandările unui stil sănătos de viață și alimentație în familia ei.xzav

Aceasta se străduiește să consume fructe în fiecare dimineață. Între mese, ca să nu se confrunte cu senzația accentuată de foame și să fie nevoită să mănânce mai mult la prânz și la cină, ea preferă gustări sub formă de nuci nesărate și neprăjite, legume ori batoane din produse naturale fără aditivi.

Cristina Gheiceanu nu ține nici un fel de diete. Mai degrabă, aceasta este adepta unui stil de viață sănătos, se alimentează rațional, face sport, alege alimentele potrivite în meniu.

,,Fetele mele, țineți minte că un corp frumos nu înseamnă o dietă strictă. Un corp frumos e un stil de viață, pe care trebuie sa-l adoptați treptat. Să faceți alegeri sănătoase și doar așa o să vă simțiți superb în corpul vostru, fără să vă înfometați!”, mai spune frumoasa bloggeriță.
xc

,,Hai la piersici!”, festivalul piersicilor din satul Tudora își așteaptă vizitatorii la cel mai savuros eveniment al verii!
Articolul anterior
Astăzi, Corneliu Botgros este omagiat
Articolul următor
Alte articole interesante