Ce mănâncă femeia care arată ca o adolescentă la 29 de ani

Pentru multe persoane, să mănânce doar crudităţi, de pildă nuci, seminţe, fructe şi legume, nu sună prea apetisant. Oricât de sănătos ar fi regimul vegetarian fără foc, oamenii se despart în general foarte greu de carne, lactate şi mai ales la mâncarea gătită.

separator

Pentru Susan Reynolds, o femeie de afaceri în vârstă de 29 de ani, nu există ceva mai bun decât legumele şi fructele crude, iar efectul celor şapte ani de dietă fără foc este uluitor: s-a obişnuit să i se spună deseori că are 16 ani, atât de tânără arată!

784740l-640x0-w-5a9bd743

Cu şapte ani în urmă Susan a adoptat regimul raw vegan, ea povesteşte că diferenţa pe care a simţit-o chiar din prima zi a fost incredibilă, aşa că a continuat până în prezent să respecte acest regim. „N-am mai mâncat o masă caldă de şapte ani”, spune Susan, citată de eva.ro.

Jurnaliştii de la Daily Mail au aflat ce mănâncă această tânără. Iată programul ei alimentar. În mod evident, nu este pentru oricine…

170542s

Ora 5.00 dimineaţa: Trezirea. Bea 750 ml de suc de lămâie verde.
6.30-8.30: Exerciţii de yoga.
10.00: Un litru de suc verde, făcut dintr-o salată, o mână de spanac şi o legătură de ierburi, pasate cu blenderul.
11.00-16.00: Gustări care includ fructe întregi (smochine, mango, nuci etc.), ciocolată raw, suc verde şi superalimente, precum polen şi stafide.
18.00: O salată mare sau supe verzi sau alt meniu raw, din fructe sau legume, alune şi seminţe, în funcţie de ce simte că are nevoie în ziua respectivă.

 

Murăturile nu sunt doar o garnitură, ci un adevărat medicament natural

Murăturile în saramură nu sunt doar o garnitură gustoasă, ci pot fi și un adevărat medicament natural, datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății. Acestea sunt bogate în probiotice, vitamine și minerale care contribuie la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea digestiei și creșterea nivelului de energie.

Probiotice naturale: Procesul de fermentare produce bacterii benefice pentru sănătatea intestinală, ceea ce îmbunătățește digestia și poate întări imunitatea.

Vitamine și minerale. Murăturile sunt o sursă excelentă de vitamine B, C, K, precum și de minerale precum potasiu și magneziu, care ajută la menținerea sănătății oaselor și a inimii, susține evz.ro.

Antioxidanți.  Legumele folosite în murături, cum ar fi varza, castraveții și morcovii, sunt bogate în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi.

Hidratare și echilibru electrolitic. Sarea din saramură ajută la menținerea echilibrului electrolitic, mai ales după eforturi fizice, oferind un plus de energie.

Pentru a obține murături care să-ți ofere un maxim de energie și beneficii pentru sănătate, secretul constă în folosirea unei saramuri de calitate și a unor ingrediente naturale. 

Dieta extrem de populară care poate duce la demență

Medicii avertizează că o dietă carnivoră (bazată exclusiv pe produse de origine animală) poate fi responsabilă pentru apariția mai multor probleme serioase de sănătate, printre care boli de inimă și demență, scrie digiworld

„Este ceva care m-ar îngrijora, faptul că oamenii se expun riscului de apariție a bolilor cardiovasculare și chiar de demență. Cred că se joacă cu focul, având în vedere că nu avem studii pe termen lung care să arate efectul acestei diete în timpuri moderne ”, a comentat medicul generalist britanic Rupy Aujla în legătură cu cei care duc o dietă bazată în special pe carne.

Dr. Aujla a transmis, în podcastul său, că există o serie de pericole de care ar trebui să fie conștienți oamenii care apelează la dieta carnivoră.

Deși unii ar fi tentați să treacă la o dietă carnivoră pentru a simți mai ușor senzația de șațietate, a evita carbohidrații și a da jos câteva kilograme, acest stil de viață alimentar nu ar trebui susținut o perioadă lungă, pentru că ar putea aduce mari dezavantaje.

„Vă expuneți unui risc sever de boli cardiovasculare și demență, precum și la tot ceea ce vine cu acestea”, susține medicul Rupy Aujla.

Doctorul a evidențiat riscul crescut de afectare a funcției mușchiului cardiac și impactul asupra sănătății celulelor, care ar putea crește inflamația cronică. În plus, cel mai îngrijorător aspect este creșterea nivelului de colesterol și legătura lui cu problemele cardiovasculare și demența.

Carnea este o sursă bună de proteine, de care organismul are nevoie pentru a menține și a construi mușchi, și poate oferi, de asemenea, o sursă bună de vitamine și minerale precum fierul, zincul și vitaminele B.

Cu toate acestea, medicii sfătuiesc ca oamenii „să aleagă bucăți slabe și să limiteze consumul de carne roșie și prelucrată pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate, minimizând în același timp aspectele negative, cum ar fi conținutul ridicat de grăsimi saturate care poate crește riscul de colesterol ridicat”.

Alimentul adorat de majoritatea tinerilor, dar care distruge silueta. Conține o groază de calorii

Nutriționista Mihaela Bilic a declarat că culciurile și sucurile „zero zahăr” sunt foarte periculoase pentru sănătate și că au multe calorii. Deserturile de tipul „zero zahăr” au început să câștige tot mai mult teren și în România, dar medicul nutriționist Mihaela Bilic atrage atenția că acestea, de fapt, sunt periculoase pentru siluetă, potrivit Gândul.ro.

Mihaela Bilic atrage atenția că aceste produse nu ajută la slăbit, având exact același număr de calorii ca variantele cu zahăr.

„Chiar dacă scrie «zero» zahăr, conțin multe calorii! Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie ZERO zahăr cu credința că au zero calorii. Fals, greșit, e o mare păcăleală!

Cine are răbdare și ochi buni ca să citească eticheta? Dacă am face asta, am observa cu stupoare că numărul de calorii este identic cu al produselor cu zahăr clasic! Eu nu m-am lăsat și iată ce am aflat: biscuiții au 430 cal/100g, ciocolata 480 cal, iar napolitanele 460, adică 100 cal/bucată …ceea ce este enorm pentru un produs care se vrea fără zahăr. Despre ingrediente nu mai vorbim, între 30 și 40% maltitol, ulei de palmier din plin și un gust dubios. Nu e de mirare că oamenii evită produsele cu îndulcitori!”, spune nutriționista.

Minus 15 ani șterși din buletin! Nici n-ai zice că are copil de 21 de ani!
Articolul anterior
Metode contemporane de contracepţie
Articolul următor