Ce mănâncă Prințul George la școală

Prințul George, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton, a început școala. Micuțul de 4 ani urmează cursurile instituției Thomas’s Battersea. George în pauza de masă este servit doar cu alimente sănătoase.

separator


Acesta are parte de mâncare aleasă pentru a-I oferi toți nutrienții necesari, dar să fie în același timp și apetisantă pentru un copil de 4 ani. Fără pizza, chicken nuggets sau produse procesate.

Astfel, la cafeteria școlii el are la dispoziție meniuri decise de un nutriționist ce includ:

La micul dejun: fucte, lapte organic sau apă și pâine cu fructe.

La prânz: salată pe care și-o pot mixa singuri, supe proaspete, miel cu usturoi și ierburi, ori plăcintă cu curcan și șuncă, panini cu mozzarella proaspătă, busuioc și roșii.

Dacă prințul poftește la pește sau mâncare vegetariană, sunt diponibile oricând meniuri cu somon, salsa verde sau năut, spanac, cartof dulce cu curry.

La desert, servește tarte porugheze cu ou și căpșuni, prăjitură pufoasă cu marmeladă și cocos, prjituri cu oatmeal și stafide, servite cu milkshake de banane.

Sursa

Directorul unei școli din Bălți a fost condamnat la trei ani de închisoare. Ce faptă nedemnă a făcut?
Articolul anterior
Angelina Jolie și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Toronto! Actrița a fost însoțită de cei șase copii ai săi
Articolul următor
Alte articole interesante