Ce să nu mănânci înainte de sex

Aşa cum sunt unele alimente despre care se spune că potenţează apetitul sexual, sunt şi alimente care creează probleme dacă sunt mâncate înainte de a face sex. Astfel, dacă ştii că cina va fi urmată de sex, ar fi bine să te fereşti de următoarele!

separator
652x450_123326-4-idei-surprinzatoare-pentru-seri-perfecte-in-cuplu

Fructe după masă

După o cina în doi, a mânca căpşuni sau cireşe, poate suna erotic, dar organismul tău spune altceva. Fructele se digerp mai repede decât mâncarea gătită. Dar consumate după alimente mai grele acestea rămân în stomac, aşteptând să fie digerate, şi pot genera crampe, balonare şi chiar probleme intestinale. Fructele se consumă la două ore după masă sau cu 30-45 de minute înainte de a lua masa.

Grăsimi saturate

Produsele care conţin grăsimi saturate (mezeluri, alimente prăjite) nu sunt recomandate a fi mâncate înainte de sex. Motivul? Grăsimile saturate cauzează îngroşarea temporată a sângelul, motiv pentru care arterele din zona vaginală şi a penisului nu vor fi bine irigate, iar pentru o partidă bună de sex sângele trebuie să inunde vasele din zona pubiană a ambilor parteneri.

Menta

O respiraţie urât mirositoare îţi poate tăia pofta de sex dintr-o doară, dar şi prea multa prospeţime strică, mai ales dacă aceasta vine sub forma unui iz de menta puternic în gură. Mai multe studii au demonstrat că mirosul de mentol reduce temporar nivelul de testosteron la bărbaţ, fapt ce duce la scăderea apetitului.

Guma de mestecat

Mestecatul gumei în sine este la rându-i contraindicat înainte de sex. Motivul? Când mesteci fără să înghiţi, cum este cazul gumei, îţi intra automat aer în tine fără să vrei şi eşti predispus la râgâieli în momentele de acţiune intensă, precum este sexul.

Băuturile carbogazoase

Orice fel de băutură cu acid, fie că este suc sau gin tonic, generează gaze intestinale şi senzaţie de balonare la cel care o bea. O femeie care este balonată înainte să facă sex nu se va simţi în largul ei, temându-se constant că se va scăpa în timpul sexului.  Mai mult, nici bărbaţilor nu le prind bine băuturile cu acid, mai ales apa tonică. Gustul amar al acesteia scade temporar nivelul de testosteron şi chiar şi numărul spermatozoizilor. Pentru cei care vor sa bea ceva înainte de sex, un ceai fără zahăr (nu tei) este ideal pentru a le ridica starea pe spirit. Totuli, dacă vor alcool, pot bea vin roşu, dar limitandu-se la maximum două pahare.

Mâncăruri din conservă

Toate produsele ţinute la conservă conţin prea multă sare, motiv ce te poate balona şi cauza reţineri de apă.

 

Sursa

Indiana își caută un nou job!
Articolul anterior
Anatol Durbală: ”Și acum mă gândesc la cartofii prăjiți de mama, pe fugă, care prind crustă cafenie… ”
Articolul următor
Alte articole interesante