Cea mai bună reţetă de sfeclă roşie care vindecă aproape toate bolile

Este o reţetă tradiţională rusească extrem de eficientă şi utilă în tratamentul multor boli, deoarece conţine multe componente ce activează şi revitalizează ficatul, rinichii şi intestinele.

separator

s560x316_sfecla-rosie-in-otet-282586

Rezultatele unor cercetări medicale arată faptul că un consum regulat de compot de sfeclă roşie previne dezvoltarea tumorilor maligne, datorită acţiunii îmbunătăţite a ficatului ce face posibila curăţare a organismului de toxine şi de alte „deşeuri”, îndepărtând constipaţia şi alte probleme legate de intestine.

Medicina tradiţională rusă consideră compotul de sfeclă roşie drept cel mai bun medicament non-medical pentru hipertensiune arterială, deoarece normalizează tensiunea arterială pentru o perioadă mai lungă de timp, şi este extrem de util în tratamentul aterosclerozei.

Metoda de preparare:

  • 1 Borcan de sticlă de 3 litri
  • 700 de grame de sfeclă roşie decojită
  • 2 linguri de făină de secară sau neagră
  • 200 grame de zahăr (zahărul se poate înlocui cu miere, aceeaşi cantitate)
  • 100 grame de stafide

Sfecla spălată şi curăţată de coajă se taie cubuleţe nu foarte mari şi se aşază în borcan. Apoi adaugă stafidele, cele 2 linguri de făină şi zahărul sau mierea.

Umple borcanul cu apă fiartă şi răcită, amestecând foarte bine conţinutul. Acoperă borcanul cu un tifon, astfel încât să poată să respire. Se lasă la temperatura camerei timp de 6-7 zile. În timul acestor zile este necesar să amesteci conţinutul de 2-3 ori pe zi, iar dacă este necesar, îndepărtează spuma.

Dupa şapte zile se agită amestecul bine, apoi se strecoară prin tifon şi astfel vei obţine compotul de sfeclă roşie. Consumă 3-4 linguri de trei ori pe zi, înainte de mese.

În 20 de zile te vei alege cu un ficat curăţat. Ia o pauză de trei luni şi repetă tratamentul pentru a te menţine sănătoasă. Compotul se păstrează pe toată perioada la frigider.

După un consum de numai câteva zile, tensiunea arterială se stabilizează. Atenţie, atunci când începi curăţarea, se pot deplasa şi pietrele mici de la rinichi, întrucât acest compot are influenţe şi asupra rinichiilor.

Nu este recomandă celor cu insuficienţă renală, celor cu probleme ale tractului gastro-intestinal, celor care suferă de gută şi celor care au o tensiune arterială scăzută.

Sursa

3 reguli de frumusețe care trebuie încălcate!
Articolul anterior
Sutienele care provoacă cancer mamar
Articolul următor
Alte articole interesante