Cea mai simplă dietă! A băut 2 pahare de apă înainte de masă, timp de 2 săptămâni

Persoanele care suferă de exces în greutate sunt mereu în căutarea unor soluţii eficiente care să le ajute să revină la greutatea ideală. Pe lângă faptul că practică multă mişcare, sport, exerciţii fizice, dar şi fac schimbările necesare în regimul alimentar, mulţi sunt tentaţi să apeleze şi la anumite trucuri menite să ajute în lupta cu kilogramele în plus.

separator

9Yau2Rq_Astfel, o femeie a găsit o modalitate prin care a putut să-şi hidrateze corpul corespunzător, dar şi să slăbească sănătos în acelaşi timp.

Maygrace Taylor împărtăşeşte experienţa în urma căreia a reuşit să slăbească printr-o schimbare simplă, efectuată zi de zi, timp de 2 săptămâni.

Maygrace a decis să respecte acest truc în urma unor cercetări făcute de britanici, potrivit cărora, adulţii supraponderali care au băut aproximativ 500 ml de apă cu 30 de minute înainte de masă, au reuşit, după 12 săptămâni, să slăbească cu 1,5 kilograme mai mult decât cei care au ţinut doar o dietă cu puţine calorii.

Interesant este că Maygrace a făcut acest experiment timp de 2 săptămâni, consumând apă înainte de fiecare masă, iar la final a constatat cu surprindere că dăduse jos un kilogram, fără dietă şi fără mişcare, raportează feminis.ro.

Și tu strănuți când te pensezi? Iată motivul
Articolul anterior
Fraza “sunt geloasă chiar și pe prietenii lui” ne-a făcut să o alegem în proiectul Un Nou Început!
Articolul următor
Alte articole interesante