Cea mai simplă rețetă de pâine pe maia ca la Granier

În această ediţie, vă vom desecretiza o reţetă de pâine sănătoasă de pe vremea bunicilor, iar în calitate de aşa-zis brutar, care va plămădi pâinea, va fi Valeria Chetraru, jurnalista care, după ce a slăbit mai bine de 30 de kg în 7 luni, deja face parte din echipa de succes a Galinei Tomaş. Pâinea pe maia, plămădită şi coaptă în cuptor pe piatră la Granier, are adaos de in zdrobit, este săţioasă şi hrănitoare şi nu încetează să ne încânte prin profunzimea gustului. La Granier, niciun produs nu apare în vitrine până nu este testat de Tatiana Motângă, directorul de producere al companiei.

separator
14 copii au ajuns la spital, după ce au consumat ciuperci
Articolul anterior
7 cadouri pe care să nu le primești de la nimeni. Aduc boli și despărțire
Articolul următor