Cele mai bune condimente pentru detoxifiere în postul Crăciunului

Pentru că tot a început postul Crăciunului, de ce să nu profiţi de ocazie şi să ţii şi o cură de detoxifiere a organismului? Iată câteva condimente care te pot ajuta în acest sens:

separator
658x0_condimente

Rozmarin
Este foarte bun pentru protecţia stomacului şi a ficatului împotriva ingredientelor toxice, au arătat până în momentul de faţă studiile, însă efectuate pe şoriceii de laborator.

Scorţişoară
Este un antioxidant foarte bun, dar care este şi un antiinflamator pentru organismul tău. Poate lupta împotriva bacteriilor rele şi poate fi consumată sub mai multe forme – în cafea, dimineaţa, pentru o aromă specială, sau pe merele coapte la cuptor, de exemplu.

Coriandru
Atunci când ai prea mult mercur în organism – provenit de obicei de la consumul ridicat de peşte – te simţi foarte obosită şi ai putea avea probleme digestive. Coriandrul este un bun luptător împotriva mercurului dăunător.

Ghimbir
Nu este atât de răspândit în România, însă este un produs sănătos. Are atât calităţi antioxidante, cât şi de antiinflamator. În plus, specialiştii spun că atunci când îl combini cu cimbru îţi poate proteja ficatul de toxinele din băuturile alcoolice.

Usturoi
Ştim deja că usturoiul este sănătos şi folositor la mai multe lucruri, însă nu e atât de cunoscut faptul că usturoiul conţine sulf şi este foarte bun în curele de detoxifiere pentru că ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism.

Sursa

Soluţii pentru părul care se îngraşă foarte repede
Articolul anterior
Ofertă specială de sărbători de la MedExpert!
Articolul următor
Alte articole interesante