Pentru bunicii noştri, nu exista nicio zi fără ciorbă pe masă. Din păcate, ne-am cam pierdut din obicei şi o mâncăm doar la ocazii speciale. Îţi recomandăm însă nişte reţete delicioase, pe care să le încerci cât mai des. Sunt sănătoase, hrănitoare şi ne ajută să ne menţinem talia subţire şi imunitatea puternică.

Aceasta supă se poate prepara în diferite moduri. Se pregăteste uşor şi rapid şi are o textură foarte catifelată.
2. Supa wonton
Supa Wonton este o supă de origine asiatică delicioasă, pentru care ai nevoie doar de câteva ingrediente simple, care se prepara cu uşurinţă.
3. Gulaş
Devenită mâncare tradiţională în Ungaria, gulaşul este o supă sau tocană ce are la bază carnea de vită, paprika, ardei şi ceapa. Există însă numeroase variante de gulaş, ce au printre ingrediente şi cartofi, roşii, chimen, usturoi.
O supă cu o istorie veche, reinventată de francezi şi rafinată de Laura Calder. Este începutul perfect pentru un prânz cu familia. Deliciul acestei reţete este coaja crocantă de paine care acopera ca un capac miresmele de ceapă caramelizată şi coniac. Nu te grăbi să căleşti ceapa, las-o la foc moale până când se înmaoie bine şi începe să se rumenească. Aşa vei reuşi să obţii aroma perfectă.
5. Gazpacho
Este o mâncare de origine mexicană, care devine tot mai populară datorită faptului că se serveşte rece pe timp de vară, totodată conţine multe vitamine care te menţin în formă.
6. Minestrone
Frumuseţea acestei reţete este că o poţi găti în orice anotimp cu aproape orice fel de legume găseţti în piaţă sau congelate la tine în frigider.
7. Ciorba de vită şi sfeclă roşie
O ciorbă inspirată din bucătaria rusească, cu sfeclă şi varză, care merită aşteptarea şi orele lungi de gătit.
8. Supa mediteraneană cu ciuperci
O combinaţie divină de ciuperci proaspete şi ceapă, înobilate cu arome mediteraneene de migdale şi sofran. Supa acesta va fi surpriza pe care o poţi pregăti pentru un prânz în familie.
O supă uşor de gătit şi savuroasă indiferent de anotimp. Somnul şi legumele proaspete se vor topi şi vor căpăta o consistenţă cremoasă după ce sunt fierte în lapte.
Este o supă rece de vară de origine bulgărească. Taratorul nu încinge bucătăria și nici nu îngreunează stomacul.
Supa cremă de mazăre se serveşte caldă, cu crutoane de pâine.