Constantin Dulcan: Otrăvurile pe care le mâncăm duc la apariția cancerului!

„Trebuie să învățăm să gestionăm stresul și să ne detașăm când este cazul:, spune medicul Constantin Dulcan.

„Trebuie să te aperi încercând să te detaşezi, asta înseamnă autoeducaţie, să cunoşti ceva despre tehnici de apărare de stres şi, sigur, să-l eviţi. În secolul nostru vorbim de o frecvenţă din ce în ce mai mare, de o morbiditate crescândă a bolii Alzheimer, deci a pierderii capacităţii intelectuale.

Sigur că nu poţi să eviţi complet stresul, fiindcă trăim într-o lume în care vrem-nu vrem, avem şi stres. Fiecăruia dintre noi i se îmbolnăveşte cineva, îi moare cineva, ne mor prieteni, ne mor din familie, acestea sunt stresuri care sunt inevitabile, fac parte din biologia noastră”, a explicat profesorul Constantin Dulcan.

Otrăvurile pe care le măncăm zilnic

Sarea multă, zahărul alb şi făina albă. Nimeni nu vrea să mănânce pâine integrală. De ce mâncăm pâine albă, care este secată de toţi nutrienţii din ea? Pâinea integrală este cea sănătoasă organismului nostru. Fumatul face, de asemenea, foarte rău, aditivii alimentari care se pun pentru conservare, coloranţii, toate aceste lucruri ar trebui să fie evitate”, a conchis celebrul neurolog în cadrul unui interviu acordat pentru Antena3.

Mesajul președintelui fugit din Afganistan: Sunt în discuții pentru a reveni
Articolul anterior
Anunțul Aeroportului Chișinău privind condițiile de călătorie în Italia
Articolul următor