Fie că sunt preparați cu brânză, umplutură de fructe sau alte bunătăți, cozonacii au apărut deja pe rafturile magazinelor și își așteaptă cumpărătorii. De Paște, unele gospodine preferă să gătească cozonaci de casă după cele mai vestite și deosebite rețete. Alții, sunt gata să-i achiziționeze din comerț, delicioși și aromați, pentru a crea atmosfera de Sărbătoare. Am trecut prin magazinele din Capitală pentru a face cunoștință cu ofertele și prețurile cozonacilor din acest sezon și iată ce am aflat!
Prețurile diferă în funcție de ingredientele folosite și greutatea produsului. Cozonacii cu brânză sunt mai scumpi, aceștia se vând la un preț de 37 de lei ori 84 de lei per kilogram.
Checurile sunt fabricate într-un asortiment variat, cu umplutură de cacao, stafide, vișine, citrice, ciocolată etc. Cozonacii de tipul „panettone”, preparați conform rețetelor italiene, ajung la 106 lei-120 de lei, în funcție de greutate.
Checurile din aluat de cozonac cu umplutură de cacao costă între 60 și 80 de lei. Cozonacurile cu stafide se vând și cu 15 lei, 20 lei și 40 lei, având greutatea între 300 și 600 de grame.
/* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All. InPage_Mobile */
ado.slave(' adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh. kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });
Prin urmare, cozonacii din comerț sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele!
Trei rețete delicioase de cozonac pentru sărbătoarea de Paști