Cum îşi potoleşte Demi Moore pofta de dulce? Trucurile vedetelor

Celebrităţile încearcă orice pentru a se abţine de la alimentele hipercalorice şi fac alegeri sănătoase pentru a-şi menţine silueta. Nu este deloc uşor să ai un plan de alimentaţie pe care să-l urmezi cu strciteţe pentru a slăbi sau a te menţine la greutatea dorită. Multe dintre vedetele de la Hollywood au propriile lor trucuri care le ajută să nu calce strâmb atunci când vine vorba despre diverse pofte.

separator

1. Demi Moore şi pofta de dulce

Fără titlu-1

Vedeta susţine că atunci când are pofta de ceva dulce optează pentru feliile de măr peste care pune puţin unt de arahide.

2. Kate Hudson şi ingredientele organice

KateHudson22

Vedeta este adesea surprinsă de paparazzi în timpul antrenamentelor pe care le practică zilnic. Însă, are grijă şi la ceea ce mănâncă, declarând că a mărit cantitatea de sushi şi că optează doar pentru fructe şi legume crescute organic.

3. Audrina Patridge şi ghimbirul

Audrina-Patridge6

A descoperit că ghimbirul face adevărate minuni pentru metabolismul ei, iar de atunci îl include în dieta sa zilnică. Acest ingredient minunat stimulează arderea caloriilor şi te ajută să slăbeşti cu uşurinţă.

4. Carrie Underwood şi micul dejun

Fără titlu-1

Trucul care a ajutat-o să slăbească şi să se menţină la greutatea dorită este micul dejun. Vedeta nu sare niciodată peste el, nu consumă alcool şi nici băuturi carbogazoase. În schimb, optează pentru apa plată şi ceaiul verde pe care le consumă din belşug.

5. Jessica Biel şi răsfăţul

Fără titlu-1

Vedeta susţine că are un plan de dietă foarte bine structurat de la care nu se abate de regulă. Însă, pentru a se răsfăţa îşi alege o zi în care mănâncă după pofta inimii orice îşi doreşte.

O interpretă și o stilistă s-au clasat pe locul I în proiectul “Puterea Dansului”!
Articolul anterior
A fost printre primii medici care a făcut fertilizarea in vitro acasă
Articolul următor
Alte articole interesante