Cum slăbesc stewardesele 4 kg în doar 4 zile

Regimul Natman, numit şi dieta stewardeselor, îţi garantează timp de 4 zile că poţi da jos 4 kg. Asta pentru că durata de 4 zile corespunde escalelor însoţitoarelor de bord, care profită de cele 4 zile, pentru a elimina excesele alimentare din timpul serviciului.

separator

12_94873200

Acest regim se bazează pe o alimentaţie bogată în proteine. Deşi vorbim despre un regim hipocaloric, nu există o cantitate pe care trebuie să o respecţi, poţi să mănânci cât vrei, important este să nu înlocuieşti un aliment cu altul. Din lipsa de lipide şi glucide organismul va suferi o carenţă de microelemente. De aceea, nu este recomandat de către nutriţionişti. În plus, acest regim va lipsi corpul de energie şi te vei simţi obosită.

Cum se ţine dieta rapidă a stewardeselor

În timpul celor 4 zile de regim se ia acelaşi mic dejun: o cafea sau un ceai fără zahăr şi jumătate de grepfruit sau un alt fruct din categoria citricelor. Este obligatoriu să consumi cel puţin 1,5 l de apă pe zi şi sa respecţi combinaţiile de alimente prescrise.

Prima zi
Prânz
Friptură de vită la grătar, fără grăsime; salată verde cu roşii la discreţie; un măr.

Cina
Două ouă fierte tari; fasole verde; jumătate de grepfruit.

Ziua 2
Prânz
Friptură de vită fără grăsime; salată verde; un pahar mare cu suc de roşii.

Cina
Dovlecei sau conopidă, în orice cantitate; fasole verde; compot de mere fără zahăr.

Ziua 3
Prânz
Friptură de vită la grătar fără grăsime; salată verde; salată de ţelină; un măr.

Cina
Pui la grătar; roşii la vapori; un pahar mare cu suc de prune.

Ziua 4
Prânz
Două ouă fierte tari; fasole verde; un pahar mare cu suc de roşii.

Cina
Friptură de vită la grătar, fără grăsime; salată verde; un pahar de suc de ananas fără zahăr.

Poţi mânca oricât de multă carne sau legume doreşti. Nu ai voie nici măcar să guşti alcool şi nici să foloseşti grăsimi sau zahăr.

Rezultatele regimului Natman

Regimul Natman îţi promite că vei slăbi între 3 şi 5 kg în 4 zile, în funcţie de răspunsul organismului tău. Este mai bine să te aştepţi să slăbeşti în jur de două kilograme şi să ai o surpriză la sfârşit, decât să fii dezamăgită. Ca să eviţi să te îngraşi imediat după ce au trecut cele 4 zile de regim, nu te arunca asupra tuturor alimentelor interzise. Reia o alimentaţie echilibrată. Introdu lipidele şi glucidele treptat şi în cantităţi limitate.

Sursa

Mihaela Rădulescu, topless și fără gram de machiaj!
Articolul anterior
Cafeaua verde te scapă de celulită!
Articolul următor
Alte articole interesante