Demonstrat! Acesta este alimentul care îţi subţiază talia!

Picioare mai suple, talie mai zveltă! Un studiu efectuat la Pennsylvania State University a comparat dietele participanţilor cu exces în greutate şi colesterol mărit. Cercetătorii au fost surprinşi de rezultatele obţinute de subiecţi!

separator
talie_subtire1

Timp de 12 săptămâni, oamenii de ştiinţă au comparat dietele a 52 de adulţi de vârstă mijlocie, care erau supraponderali şi aveau colesterolul mărit.

Jumătate dintre subiecţi au mâncat zilnic, ca parte a meniului lor, o brioşă cu banane, iar celalaltă jumătate a consumat, în locul brioşei, 42 g de migdale.

652x450_014387-migdale

În ciuda faptului că nu s-a constatat vreo diferenţă semnificativă între cele două grupuri de participanţi în ceea ce priveşte greutatea, cercetătorii au observat totuşi că adulţii care au consumat migdale şi-au redus în mod evident circumferinţa taliei şi cantitatea de grăsime de la nivelul abdomenului, dar şi pe cea de pe şolduri şi coapse. Migdalele au topit grăsimile. În plus, aceştia au avut tendinţa de micşorare a nivelului de colesterol în sânge.

Experţii au publicat rezultatele în Journal of the American Heart Association, iar acest lucru întăreşte ideea că migdalele sunt o gustare excelentă în cadrul dietei sănătoase. Acestea conţin proteine, fibre, vitamine, minerale şi grăsimi benefice; 42 grame de migdale au 160 de kcalorii.

Şerveţelele umede pentru copii pot fi contaminate cu bacterii!
Articolul anterior
Andra speră să spargă topurile cu această piesă!
Articolul următor
Alte articole interesante